Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Nizip Anadolu Lisesi

Telefon : (542) 1700627
Belgegeçer : (034) 2517960
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://nizipanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : MİMAR SİNAN MAH. LİSE CAD. NO 30 İÇ KAPI NO 1 NİZİP / GAZİANTEP
VİZYON : Vizyon, ideallerimiz , hatta ulaşacağımızı düşünmediğimiz hayallerimizdir. Vizyon, yönümüzü belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü , bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst, Çağdaş, Araştırmacı, Özgüvenini kazanmış, Güzel ülkemizi; Hakkettiği yere getirmek için, Sürekli çalışan, Bireyler yetiştirmektir...
MİSYON : Özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirip, tüm potansiyelini kullanımlarına fırsat tanıyarak yüksek öğretim kurumlarına yöneltip, başarılı olmalarını sağlamaktır. Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız.
BAŞARILAR : 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebeti ile ilçe genel,nde orta öğretim kurumları arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında okulumuz 9/D sınıfı öğrencilerinden Zeynep ŞAHİN ilçe ikincisi olmuştur.

Öğretmen :33
Öğrenci :539
Derslik :17
Toplantı Salonu :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2481
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 07.00- 12.20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞAL GAZ
Pansiyon :
Servis : Köyden gelen öğrencilerimize Taşımalı Eğitim kapsamında servis hizmeti verilmekte olup, İlçe merkezinden gelen öğrencilerimiz ise diğer servis ve ulaşım imkanlarıyla okulumuza ulaşmaktadır.
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezinde olup her gün 7.00-19.00 arası Gaziantep´ten dolmuşla gelinebilir. Şehirler arası yolculuklarda ise Ankara-Adana-Gaziantep-Şanlıurfa hattında çalışan otobüslerle şehir merkezine ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Mimar Sinan Mah. Lise Caddesi. no:30 Nizip/Gaziantep
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okul İlçe Merkezindedir. Gaziantep´e 45 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :